Home > Geen categorie > Favourites 16-02

Favourites 16-02

Zondag 1 maart demonstraties van Miele

 Foto Chapeau

 

Bij Au Four in Hoensbroek  vindt u alles op het gebied van keukens, badkamers en wellness. Met eigen binnenhuisarchitecten en keukenadviseurs kunnen zij voor u altijd  een plan op maat maken, hoe gecompliceerd u ruimte ook is of wat u wensen ook zijn.  Sinds dit jaar wordt het team van Au Four geleid door Paul Creemers, de nieuwe directeur/eigenaar. Zijn focus; kwaliteit en klanttevredenheid. “Ik heb de lat op dit gebied nog hoger gelegd”. “Voor mij zijn dit namelijk de twee belangrijkste factoren die het succes van een onderneming bepalen”, zegt Paul.   

2015 is een heel bijzonder jaar. Dit jaar viert Au Four namelijk alweer haar 10-jarig bestaan. Graag zouden zij u uit willen nodigen om de magie van Au Four zelf eens te komen ontdekken. U vindt er namelijk de meest bijzondere en inspirerende zaken op het gebied van keukens en badkamers en altijd voorzien van de laatste trends.  

Tijdens dit bijzondere jaar zullen er regelmatig demonstraties gehouden gaan worden, waar de allerlaatste trends op keuken en badkamer gebied gedemonstreerd zullen worden.
Zo zijn er op zondag 1 maart demonstraties van het innovatieve merk Miele. Tijdens deze demonstraties zullen de laatste trends van Miele gepresenteerd worden en stap voor stap uitgelegd worden. Zo wordt er onder andere stil gestaan bij de werking van de Miele stoomoven.

Benieuwd? Schrijf u dan hier in of bekijk hier alvast een voorproefje. Na deze demonstraties weet u alles op het gebied van de laatste trends op keukengebied.  

U vindt hier een overzicht van alle demonstraties die in 2015 gehouden gaan worden, ook kunt u zich inschrijven om een van deze demonstraties bij te wonen. Een echte aanrader als op zoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer!

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.