Home > Geen categorie > Favourites 11/11

Favourites 11/11

Elke week geeft Chapeaumagazine.com een merk extra aandacht. In de spotlight deze keer: het Californische premium denimlabel 7 For All Mankind.

Naast het feit dat de jeans van 7 For All Mankind (7FAM) als warme broodjes over de toonbank gaan, schieten nu ook de flagshipstores van het jeanswalhalla als paddenstoelen uit de grond. Zo zagen we 7FAM de afgelopen jaren méer dan dertig nieuwe winkels openen in modesteden als Parijs, Londen, Milaan en Berlijn. Nadat het Amerikaanse denimbrand zich in Nederland al in o.a. Amsterdam en Den Haag vestigde, heeft het label het nu ook gemunt op het Stokstraatkwartier in Maastricht.

7 For All Mankind in Maastricht
Midden in het chique centrum van de Maastricht met als kenmerk de kinderköpkes en de karakteristieke scheve herenhuizen, op Stokstraat 17 om precies te zijn, vindt 7FAM zijn nieuwe huis in het zuiden. De 80m2 grote boetiek is gevuld met meubels en rekken van hout en metaal en de kleedhokjes lijken op loungeruimtes. In de rekken hangt een volledige collectie van het denimlabel – flatterende jeans, accessoires, ready-to wear- voor mannen én voor vrouwen. Kortom: gaat dat zien, de 7 For All Mankind-store in Maastricht!     

Meer weten over 7 For All Mankind? Kijk dan snel op www.7forallmankind.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.