Home > Geen categorie > FASHIONCLASH:

FASHIONCLASH:

FASHIONCLASH is een mode-evenement waar Maastricht als stad trots op mag zijn. Het festival trekt jaarlijks ontwerpers uit wel 44 landen, met zo’n 200 aanmeldingen. Maar wie zijn deze deelnemers? Waar komen ze precies vandaan en welk message willen ze overdragen met hun collecties? Chapeau Magazine geeft uitleg.

Maandag 02 juni 2014, Foto: S.Terpstra

In de nieuwe editie van Chapeau Magazine (editie 3, koop deze nu hier) staat een kleurrijke modereportage die zich afspeelt in de duinen van Wassenaar. Mooi, die kleding. Leuk, die namen. Maar welk verhaal zit er achter? Wie zijn deze ontwerpers die van 12-15 juni 2014 te zien zullen zijn tijdens FASHIONCLASH, hét mode-evenement van Maastricht waar je nog steeds tickets voor kunt krijgen (zie hier)! Lees hieronder het artikel over het label van Gertjan van der Linden: Likeme(N). Zijn nieuwste collectie, Inc(RED)ible, zal te zien zijn op de FASHIONCLASH catwalk op 14 juni om 20:30u.

Heb je nog een ticket nodig om Gertjan’s collectie te zien? Koop het dan nu hier: http://fashionclash.nl/tickets/

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.