Home > Geen categorie > FASHIONCLASH presenteert Nederlands mode talent

FASHIONCLASH presenteert Nederlands mode talent

Tijdens de Cologne Fashion Days presenteert FASHIONCLASH Nederlands mode talent. Nederland is dit jaar gastland tijdens de Cologne Fashion Days 2014. Binnen de ‘Think Dutch Space’ wordt de diversiteit, innovatie en creativiteit van ‘Dutch fashion design getoond’. In de stijl van FASHIONCLASH is er niet alleen kleding te vinden maar ook accessoires, schoenen en textielontwerp. FASHIONCLASH is gevraagd 10 Nederlandse ontwerpers te presenteren. Onder de talenten bevinden zich twee Limburgers, Ebby Port en Joelle Boers. 

Joelle Boers
Met een achtergrond in grafisch desing en een passie voor illustreren is Joelle Boers in 2011 afgestudeerd aan de Maastricht Academy of Fine Arts & Design. Sinds 2013 heeft zij haar eigen zeer succesvolle merk JOELLE BOERS opgericht. Het werk van Joelle is een reflectie van haar fascinatie voor natuurlijke fenomenen, technologische en culturele identiteit. 

Joelle Boers Trui
Ebby Port
Ontwerpster Ebby Port studeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na de afronding van haar studie koos ze er echter voor om terug te keren naar Zuid-Limburg. Ebby is onder andere werkzaam voor www.winkeldochters.com en heeft een eigen collectie. Ebby voert elk item in haar collectie uit in verschillende stoffen, waardoor je aankoop altijd uniek is. 

Ebbyport 1

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu