Home > Geen categorie > Fashionclash gaat nieuwe internationale samenwerking aan

Fashionclash gaat nieuwe internationale samenwerking aan

De Maastrichtse mode-organisatie Fashionclash gaat opnieuw een internationale samenwerking aan. Na landen als Brazilië, Malta, Mauritius en Polen is Fashionclash nu neergestreken in Zuid-Afrika.

Fashionclash1

Nawie Kuiper en Branko Popovic zijn in Kaapstad voor het project ‘In Performance, building theater’. Kaapstad is dit jaar World Design Capital en in het kader daarvan wordt een nieuw kindertheater gebouwd.

Het is een project in samenwerking tussen onder meer de architectuurfaculteiten van Aken, Düsseldorf, architecten van P-en-M (Maastricht/Berlijn) en lokale en buitenlandse vrijwilligers. De openingsvoorstelling moet een performance worden van architectuur, textiel en mode.

Fashionclash ontwerpt de kostuums voor de kinderen van dit ‘Happy Feet Youth Project’ in de wijk Langa in Kaapstad. Ook Jolijn Fiddelaers van IXX Creates (oorspronkelijk uit Susteren) is bij het project betrokken.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.