Home > Geen categorie > Exclusieve beurs bij La Butte aux Bois

Exclusieve beurs bij La Butte aux Bois

Auteur: Demy Janssen

La Butte aux Bois in Lanaken was het afgelopen weekeinde het decor voor een exclusief feest,  want daar vond de jaarlijks terugkerende luxebeurs ‘Privilege’ plaats.

Bezoekers van de Privilege beurs werden verwelkomd aan de ingang van Spa Retreat la Foret, het spiksplinternieuwe spa en wellness centre van La Butte aux Bois. Na een korte toer door het spa- en wellness centre werden bezoekers door Chapeau op de foto gezet en kon de beurs echt beginnen.

Verspreid over de begane grond van La Butte aux Bois werden luxeproducten van een tiental regionale bedrijven en merken tentoongesteld en verkocht. Modellen paradeerden, gekleed in exclusieve mode-stukken, soepel door de ‘winkelende’ mensenmassa terwijl een saxofonist livemuziek verzorgde. Als kersje op taart werden aanwezigen getrakteerd op mooie wijnen van Pommery en Thiessen en zes gerechten uit de keuken van La Source. Binnen en buiten stonden een aantal blinken modellen van de automerken Lamborghini en Bentley. De bezoekers konden hun ogen uitkijken.

 

Fotografie:  Olga van der Borren  

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu