Home > Geen categorie > Even voorstellen: Anouk Franssen

Even voorstellen: Anouk Franssen

Onder het motto ‘beter laat dan nooit’ stellen wij graag onze ‘nieuwe’ collega Anouk aan jullie voor. In het najaar van 2017 maakte Anouk Franssen als stagiaire al een half jaar onderdeel uit van team Chapeau. Als stagiaire events was ze onder meer verantwoordelijk voor de marketing van onze Chapeau Content Creators-producties.

Na haar afstuderen aan de opleiding Facility Management in Heerlen afgelopen zomer, wilde Anouk eigenlijk nog een paar maandjes in de horeca werken. Zo wilde ze erachter komen wat ze op het gebied van haar carrière nu precies wilde. Toen hoofdredacteur Jo Cortenraedt van Chapeau dat hoorde, aarzelde hij geen moment: de functie van traffic manager was net vrijgekomen en ,,talent moet je immers altijd dichtbij je houden”, redeneerde hij.

Zo geschiedde. Inmiddels is Anouk alweer ruim vier maanden onderdeel van het team en heeft ze al vijf Chapeau-producties – met succes – naar de drukker gebracht.

Anouk is 23 lentes jong en een Maastrichtse in hart en nieren. Voor een hapje of een drankje buiten de deur is ze altijd in. Op feesten als carnaval, TREK of ’t Preuvenemint kan ze zich maanden verheugen. Het goede leven in Limburg, en dan met name in Maastricht, is haar dan ook op het lijf geschreven

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.