Home > Geen categorie > Droomvilla winnen?

Droomvilla winnen?

Voor alle kleumende dagdromers die zich alweer verheugen op het eerste straaltje zonlicht in het voorjaar, doet zich binnenkort een bijzondere buitenkans voor. Vanaf 28 november kan iedereen loten bestellen om kans te maken op een van de mooiste villa’s in Diemersfontein in de buurt van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Voor slechts 99 euro per lot maken deelnemers kans op het huis van hun dromen.

Deelnemen aan de loterij is eenvoudig: via de website www.winjouwdroomvilla.be kan iedereen vanaf 28 november een lot bestellen. Door de gunstige prijs en relatief grote winkans een ideaal geschenk voor een partner, vriend, familielid of gewoon voor jezelf.

Nadat voor de huidige eigenaren, Arlette Boeckx en Peter de Pagter, dit jaar duidelijk werd dat zij binnen afzienbare tijd terug moeten keren naar onze Noordelijke streken besloten ze tot een opmerkelijke actie. Peter de Pagter: “Om andere mensen in de gelegenheid te stellen – zonder een vermogen te besteden – om van dit prachtige land te genieten, hebben we besloten onze villa te verloten. Ongeveer 10 jaar geleden reisden we voor het eerst naar Zuid-Afrika. Binnen een week wisten we dat we hier wilden blijven. Zuid-Afrika is een schitterend land en vooral de West Kaap is zeer aantrekkelijk om te wonen: aangenaam klimaat, afwisselend landschap, de vriendelijkheid van de mensen en het ontspannen leven.”
Droomvilla 1
De villa is gebouwd op het bekende wijndomein Diemersfontein, op de grens tussen Wellington en Paarl. Er zijn maximaal 9.999 loten beschikbaar, dus de kans om te winnen is erg groot en wát je wint zal je leven voor altijd veranderen: een volledige, voor 6 personen ingerichte luxe villa met zwembad. Alle belastingen en kosten, zoals notariskosten, overdrachtskosten, lokale belastingen tot de datum van overdracht, en kansspelbelasting, die voortvloeien uit de overdracht van de villa aan de winnaar, worden door de verloter gedragen. Daarnaast win je twee retour-vliegtickets en een week verblijf op half pension in aanloop naar de overdracht. Tijdens dat verblijf zullen alle officiële documenten worden opgesteld en zal de overschrijving van het eigendom op naam van de winnaar plaatsvinden.

Er zijn nog 7 dagen om een lot te kopen!

De huidige eigenaren hechten eraan te benadrukken dat de verloting van hun villa een ongebruikelijke actie is, maar volkomen legaal en eerlijk. De trekking vindt plaats onder auspiciën van een Oostenrijkse notaris nadat alle loten zijn verkocht of anders uiterlijk 31 mei 2014.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.