Home > Geen categorie > Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond: Laat het hart van de fashionista sneller kloppen

Het Designer Outlet Roermond (DOR) heeft een ongelofelijke kracht. Door de groenrijke 35.200m2 tellende ministad flaneren jaarlijks 4,7 miljoen mensen vanuit de hele wereld. Toeristen, taxfree shoppers, maar vooral veel jonge fashionistas. Want in het shop-paradijs zijn de meest gewilde artikelen van modehuizen als Gucci, Prada en Dolce&Gabbana plots ook voor hen betaalbaar…

Relaxed shoppen in een outletcentrum lijkt een utopie. Zoveel designershops met hoge kortingen roepen alleen maar drukte op, toch? Niet in het Designer Outlet McArthurGlen in Roermond. Hoogwaardige collecties uit een eerder seizoen worden er namelijk op een stijlvolle manier gepresenteerd met dertig tot wel zeventig procent korting. “Hier loopt de gemiddelde verblijfsduur op naar 2 uur en 48 minuten. En ervaart menig bezoeker het als een ontspannen, elegante sfeer,” vertelt directeur Marc Bauwens. Als is het op zondag wel wat meer dringen geblazen, want dat is de wekelijkse topdag en wordt het centre zeer druk bezocht, vooral door bezoekers uit Duitsland maar ook van elders.

De volledige reportage over het Designer Outlet Roermond  is te lezen in de maart-editie van Chapeau Magazine die vanaf 13 maart in de winkels ligt. Bestel deze hier na, of neem hier een abonnement.  

Wil jij deze tas van het merk FURLA ter waarde van €250,- winnen? Vul dan nu onderstaand formulier in.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.