Home > Geen categorie > De schatkamer van de Kerstman

De schatkamer van de Kerstman

Auteur: Anouk Franssen

Van 1 december tot en met 1 januari staat de Limburgse hoofdstad weer in het teken van Magisch Maastricht. Tijdens de laatste maand van het jaar – volgens velen tevens de gezelligste – is er weer van alles te zien en te beleven in Maastricht: de kerstmarkt op het Vrijthof, het winters plezier op de pleinen, de talrijke lichtjes die de stad versieren en nog veel meer. Zo kun je op het Vrijthof weer schaatsen op de 900 vierkante meter grote schaatsbaan, een bezoek brengen aan het huis van de Kerstman en een ritje maken in het 45 meter hoge reuzenrad.

Ook dit jaar is iedereen weer welkom in de schatkamer van de Kerstman. In een nieuw sprookjesachtig decor in de stijl van Anton Pieck worden meer dan 10.000 artikelen aangeboden voor een magische kerst. 

In deze ‘Magic Christmas World’ is van alles te vinden. Van levensgrote kerstmannen tot handgeblazen kerstballen en verlichte, muzikale kersthuisjes. Kortom: te veel om op te noemen. Het is zeker een aanrader om tijdens een middag Magisch Maastricht ook een bezoek te brengen aan deze betoverende wereld. 

Kijk voor alle informatie over dit event op: http://magischmaastrichtophetvrijthof.nl

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu