Home > Geen categorie > De mooiste herinneringen beleef je samen!

De mooiste herinneringen beleef je samen!

De mooiste herinneringen beleef, fotografeer en deel je samen. Momenten wil je vastleggen. En later kunnen herbeleven. Van de hektiek in de ochtend tot het aller laaste dansje van het feest: een bruiloft stikt van de mooie momenten. Samen met familie en vrienden beleef je de dag intens. Geniet je samen. 

Beleef met ‘onze bruiloft’ je huwelijksdag vanuit het perspectief van alle bruiloftsgasten. Samen bepaal je het moment en samen leg je ze vast. Iedereen pakt zijn telefoon en fotografeert vanuit zijn perspectief. Unieke foto’s van jullie prachtige feest. Alle foto’s die de gasten met hun smartphones maken zijn direct zichtbaar in een slideshow en in een prachtig online fotoalbum. 

Hoe werkt het? 
Alle gasten maken foto’s met hun telefoon. Daarna uploaden ze de foto’s eenvoudig naar onzebruiloft.nl. De foto’s worden automatisch toegevoegd aan de slideshow op het feest en het online fotoalbum. 

Kijk voor meer informatie op www.onzebruiloft.nl

Onzebruiloft Logo

 

info@onzebruiloft.nl
T: 085-3010265

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.