Home > Geen categorie > De Leuf @ home

De Leuf @ home

Je kunt natuurlijk genieten van een luxe kerstdiner buitenshuis, helemaal niks mis mee. Maar waarom niet zelf stralen als sterrenkok samen met de chef van De Leuf Paul van de Bunt? Je hoeft niet na te denken over het menu, en zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan presenteer je zo een viergangendiner!

De Leuf@Home heet het nieuwe concept dat het Team de Leuf creëerde voor hun restaurant om zo hun gasten een plezierige Kerst thuis te bezorgen. Een Kerst met een bijzonder smaakje. Want, niet altijd heb je zin om met Kerst buiten huis te eten. Maar ook niet altijd wil je zelf urenlang achter het fornuis staan… Wat als je nou gewoon eens lekker thuis wil blijven, gezellig met je familie?!

Dan is dit dus dé oplossing. Het do-it-yourselfviergangenmenu van De Leuf – bestaande uit gerookte zalm, gamba’s, hertenrug, bittere chocolade én wijnadvies – hoef je maar telefonisch of online te bestellen. Vervolgens moet je het ophalen voor 1e kerstdag of 2e kerstdag en met een “Volg duidelijk de bijgevoegde instructies van Paul” sier je het geheel af. Et voilá, binnen een handomdraai (zonder dat iemand hoeft te weten hoe), heb je een subliem Kerstdiner op tafel staan!

Maar wat als je Kerst toch liever buitenshuis viert? Geen probleem. De Leuf biedt ook een speciaal Kerstmenu 2013 voor de Eerste en Tweede Kerstdag, met zogenaamde mondvermaakjes (onuitwisbare culinaire herinneringen) – zoals exotische versies van meringues, oesters en mini-pizza’s – en een menu met onder andere Hollandse haas anno 2011, Langoustine royal of Toro tonijn. 

Weet jij al wat het gaat worden dit jaar? Neem anders hier alvast een kijkje op de website van De Leuf.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.