Home > Geen categorie > De Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race

Op zondag 19 april wordt alweer de 50e editie van de Amstel Gold Race verreden. Een uitgelezen kans om uw relaties in een bijzondere setting te ontvangen om wellicht iets terug te doen vanwege de prettige samenwerking. Het kan ook zijn dat u net een nieuwe samenwerking bent gestart of dat u op het punt staat om met een partij in zee te gaan. Genoeg redenen dus om gebruik te maken van de hospitality voorzieningen tijdens de Amstel Gold Race.

Voordelen

Het ondergaan van een prettige beleving en in dit geval een leuke dag, maakt indruk en dat vergeten uw relaties niet. Wanneer u zelf uw gasten ontvangt, zult u merken dat in deze – informele setting – andere gesprekken ontstaan dan die bij u op kantoor. Zo leert u uw relaties op een andere manier kennen, wat een basis kan zijn voor een lange en prettige samenwerking.

Lekker eten, samen een biertje drinken en proosten op de prettige samenwerking terwijl u eerste rang zit tijdens één van de grootste sportevenementen in Nederland. Het kan ook zomaar een goede manier zijn om een jarenlange samenwerking met dezelfde partijen te bedanken.

Bovendien is het bijwonen van de Amstel Gold Race als VIP gast een beleving op zich. Naast het sportieve karakter van het evenement, ligt de focus op de culinaire invulling en gezelligheid gedurende deze dag. Laat u lekker in de watten leggen en geniet van alles wat op u af komt.

Bestellen

Via www.amstelgoldrace.nl bestelt u uw arrangement. Het is heel eenvoudig. Klik het arrangement aan dat u graag wilt hebben, vul het aantal in en de rest wijst vanzelf. U betaalt direct online en ontvangt de bevestiging. Bestelt u ruim van te voren, dan kunnen wij garanderen dat u twee weken voor het evenement uw kaarten thuis ontvangt.  

Voor vragen of meer informatie stuurt u een e-mail naar: info@amstelgoldrace.nl.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.