Clou

Clou De store_ wordt medio januari geopend.

 

De missie van Clou is affordable design. Om Clou breder toegankelijk te maken werd in 2013 nagedacht over het Clou store_ concept. Een eigen showroom waar mensen Clou kunnen ervaren. In begin 2014 wordt deze droom realiteit en opent Clou haar eerste store_ aan het Ceramique. De Clou store_ is een ruimtelijk opgezette winkel waar de visie van Clou getoond wordt. Klanten kunnen hier badkamerconcepten zoals Match Me en Wash Me ervaren en zich erdoor laten inspireren.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd ons te bezoeken op Avenue Ceramique 185.

Clou bestaat sinds 1992 en is van oorsprong importeur en groothandelaar van design badkamer producten. In 2000 besloot Clou om producten onder eigen naam te ontwikkelen en te produceren. Samen met een team van nationale en internationale designers heeft Clou een uitgebreid assortiment ontwikkeld. In 2011 heeft Clou een Design Plus award ontvangen voor een combinatie uit de Clou Wash Me serie op de ISH, de toonaangevende Water & Energie (Sanitair) beurs in Frankfurt.

Clou staat voor water, schoon water, overal en voor iedereen. Omdat wij sinds 1992 al bezig zijn met water is het in ons DNA gaan zitten. Wat doen we met water? Wat kunnen we met water? En hoe zorgen we dat iedereen kan genieten van water? De store_ is een nieuwe grote stap van Clou om haar filosofie “We Think Water” verder uit te dragen.

Voor meer informatie over Clou, klik hier.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!