Home > Geen categorie > Clerx van Roy Advocaten

Clerx van Roy Advocaten

Pr 03

CLERXvanROY advocaten is een commercieel full-service advocatenkantoor gevestigd in Beek Zuid-Limburg, het centrum van de Euregio. Net als André Rieu kijken wij over de grenzen heen. Vooraanstaande ondernemers uit binnen- en buitenland worden geassisteerd op alle voor hen relevante rechtsgebieden. Uitzonderlijke specialistische know how wordt in overleg met cliënten adequaat ingewonnen indien de zaak dat vereist. Wij zijn trots op André Rieu die als ambassadeur van de Limburgse cultuur zijn missie internationaal verspreidt.

Succesvolle ondernemers willen zich richten op de verdere progressie van hun onderneming. Het is zaak om altijd te proberen juridische risico’s te beperken en langslepende procedures te voorkomen. Lopende procedures dienen zo spoedig mogelijk succesvol beëindigd te worden.

André Rieu is niet alleen toonbeeld voor een succesvol artiest, maar ook voor een succesvol ondernemer. Zijn unieke optredens en maatwerk doet de wereld bewonderen.

Ook in ons vak is maatwerk noodzakelijk, zodat in het geval van een dreigend zakelijk conflict, proactief en tijdig geadviseerd wordt. Voor alle duidelijkheid zullen de belangen altijd gesauveerd en geoptimaliseerd dienen te worden en zullen procedurele maatregelen in bepaalde gevallen noodzakelijk zijn.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.