Home > Geen categorie > City polo Maastricht

City polo Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht wordt in het weekend van 18, 19 en 20 maart 2016 – het tweede wekend van TEFAF Maastricht – voor de vierde keer op rij omgetoverd tot een échte polo-arena. In geen enkel ander land ter wereld vormt de monumentale binnenstad het decor voor de oudste balsport ter wereld. ‘s Werelds beste teams komen speciaal naar Maastricht om op de beperkte ruimte van het Vrijthof elkaar sportief de maat te nemen. 

De eerste editie van City Polo Maastricht vond plaats in 2013. Het werd ondanks het slechte weer – Maastricht lag dat weekend bedolven onder een dik pak sneeuw – meteen een groot succes. De publieke belangstelling was groot. De editie 2016 wordt op vrijdag 18 maart om 19.10 uur geopend. Twintig minuten later begint de eerste wedstrijd. Op zondagmiddag om 17.30 uur worden prijzen uitgereikt door Jean-Marie Pfaff, voormalig doelman van het Belgische Nationale voetbalelftal De Rode Duivels.  

Gedurende de wedstrijden en het randprogramma is er niet alleen aandacht voor sport; City Polo Maastricht is ook bij uitstek een geschikt evenement om op hoog niveau te netwerken. Een deel van de opbrengst van City Polo Maastricht gaat dit jaar naar de Ronald McDonald Huizen Limburg.

Kijk voor meer informatie, onder meer over de kaartverkoop, op de site van City Polo Maastricht.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu