Home > Geen categorie > CHIQ in Wyck

CHIQ in Wyck

Aanstaande zaterdag opent er in Wyck een nieuw concept: de shop-in-shop! Alhoewel, nog niet helemaal… Tot en met de grand opening van de zaak, CHIQ The Concept Store, die pas in maart 2014 volgt, doen verschillende labels er hun intrede. Langzamerhand bereiden ze Maastricht voor op het ‘winkelen van de toekomst’. Hoe dat dan?

 

Door het pand om de zoveel tijd van een nieuw aanbod merken te voorzien! Op die manier raakt zowel de consument als de winkelier nooit uitgekeken. En dat is niet alles: het karakteristieke hoekpand uit 1895 ligt zeer centraal – op de kruising Wilhelminasingel-Stationsstraat – en is daardoor ruim, zowel van binnen als van buiten. Komt dat even goed uit! CHIQ’s plan is namelijk om nogal wat ‘grote’ retailers met dezelfde doelgroep samen te brengen onder een dak. En dat varieert van fashion, entertainment, tot aan bijouterie en lifestyle.

Allemaal kleine winkelruimtes vormen samen dus één grotere. Net zoals Colette in Parijs, Apropos in Düsseldorf en Hamburg of Hutspot in Amsterdam. Ben je moe van het shoppen? Dan kun je gewoon ook weer ter plekke tot rust komen in de lounge-ruimte, waar tevens lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Blijf je liever thuis? Ook geen probleem: het concept heeft namelijk ook haar eigen webshop. Ideaal. Zou CHIQ het winkelen dan toch weer eenvoudig en plezierig kunnen maken?

De toekomst zal het uitwijzen. De eerste namen waar CHIQ mee gaat samenwerken zijn in ieder geval al bekend! Zo kun je er de prêt-à-porter damesmode van Luisa Spagnoli, Kelly by Sissy, Lunatic en haute couture van Ilja Visser bezichtigen. Maar ook de lifestyle&interior designproducten van J-Line door Het Decoratiehuis, entertainment van Bang&Olufsen, designbrandblussers van TAG, sjaaltjes van Mucho Gusto en champagnes van Charles Heidsieck

Neem aanstaande zaterdag 30 november om 12:00u een kijkje in CHIQ The Concept Store en ontvang bij binnenkomst een drankje. Of bezichtig alvast de website op www.the-concept-store.com

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.