Home > Geen categorie > Chic goes Wild

Chic goes Wild

Chic Outlet Shopping staat deze lente in bloei tijdens de campagne ‘Chic Goes Wild!’ in samenwerking met gast creative director Mark Colle.

“Als ontwerper van bloemstukken voor de grootste modehuizen ter wereld, ben ik bijzonder enthousiast over de samenwerking met ChicOutlet Shopping waar veel van deze fantastische luxe merken op een plek samenkomen. De Villages vormden een grote inspiratie en ik hoop dat de bezoekers van het resultaat kunnen genieten.” Aldus Mark Colle.

Van 1 maart tot 30 april 2014 komen de Villages tot leven met de spectaculaire bloeminstallaties, die zijn ontworpen door creative director Mark Colle. Prachtige kleuren en bloemen zullen zich ontpoppen. Met zijn, in de modewereld veelgevraagde en onnavolgbare creaties, maakte Colle vooral naam door vergeten bloemen nieuw leven in te blazen. De in Antwerpen gevestigde sensatie is bloemist voor top couture huizen als Dior, voor wie hij de ‘wall of flowers’ creëerde tijdens Raf Simons’ debuutshow.

Voor ‘Chic Goes Wild’ slaat Chic Outlet Shopping de handen ineen met Botanic Gardens Conservation International (BGCI). Om zo te helpen bij het behoud van bedreigde wilde bloemsoorten. Ten minste 25% van ‘s werelds plantsoorten wordt in hun natuurlijke groeiomgeving met uitsterven bedreigd. Een percentage dat BGCI met haar herstelprogramma’s terug wil dringen. Tijdens de SS14 shows werd de bloementrend veel gezien. Bloemenprints, -accessoires en -geuren zullen zich in de verschillende Villages ontpoppen, geïnspireerd door merken als Saint Laurent, Missoni en Mulberry. Om de groei van wilde bloemen overal ter wereld te bevorderen, worden Chic Outlet Shopping® zaadjes verkocht bij deelnemende botanische tuinen in de buurt van de Villages. Via #CHICGOESWILD kunnen gasten hun favorieten bloemen look de wereld in sturen. Daarnaast zullen er verschillende spannende evenementen plaatsvinden om de gasten dit seizoen te verrassen en verblijden.

Flower Installation 4

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu