Home > Geen categorie > Chateau Maestricht

Chateau Maestricht

La saison culinaire
oktober & november 2014 

In de maanden oktober en november staan de gastronomische hoofdstad Maastricht en Euregio centraal als dé locaties waar wijn, gastronomie en cultuur samenkomen. 2 maanden lang wordt een smaakvolle agenda gepresenteerd met o.a. diverse proeverijen, workshops, speciale wijn-spijs menu’s bij Maastrichtse restaurants, rondleidingen en nog veel meer culinair vertier.

Het hoogtepunt van Château Maestricht ‘La saison culinaire’ is het gelijknamige wijn & food festival dat van vrijdag 31 oktober t/m zondag 2 november plaatsvindt op het Vrijthof. Tijdens de gastronomische vakbeurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht in MECC Maastricht (6-8 okt.) wordt het officiële startschotgegeven voor het culinaire seizoen. Als gastronomische bekroning presenteert Michelin de nieuwe Nederlandse Michelingids en de Nederlandse Michelinsterren voor 2015 op 17 november in Maastricht.

31 oktober, 1 en 2 november 2014

Het wijn- & foodfestival Château Maestricht is een must voor fijnproevers en wijnliefhebbers! Drie dagen lang wordt een gedeelte van het Vrijthof in Maastricht omgetoverd tot een gastronomisch proefparadijs met prachtige wijnen en smaakvolle streekproducten.

> Dagelijks geopend van 12:00-20:00 op het Vrijthof (€ 3,- p.p.)

Chateaumaestricht Jeanpierregeusens 201314 Chateaumaestricht Laurensbouvrie 7

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.