Home > Geen categorie > Chapeau Restaurantgids 2015

Chapeau Restaurantgids 2015

Na het succes van de Restaurantgids 2014 brengt Chapeau Magazine in
november de 2de editie van de Chapeau Restaurantgids op de markt. Deze gids wordt in samenwerking met onze collega’s van Gastvrij Magazine geproduceerd en krijgt de ‘look and feel’ van Chapeau en zal dus de uitstraling van een luxe gids krijgen.

Deze gids in handig 110 x 170 Formaat wordt uitgebracht in een oplage van 15.000 stuks en wordt verspreid via de gekende Chapeau Magazine en Gastvrije Magazine kanalen.

Naast een aantal interessante redactionele artikelen over de gastronomie en Limburg en de Belgische en Duitse grensregio, krijgen alle gastronomische restaurants in deze regio (met en zonder ster) de gelegenheid zich op een bijzondere manier te presenteren in deze gids.

Elk deelnemend restaurant krijgt de ruimte van 2 pagina’s die op een eenvormige, stijlvolle manier worden opgemaakt. Onze fotograaf zal alle deelnemers bezoeken, om de eenheid in de gids te versterken.

Wilt u ook in de Restaurantgids 2015? Neem dan contact op met Chapeau of Gastvrij. 

Ook in de beide magazines zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de restaurantgids, met ook de uitroeping van diverse prijzen. Natuurlijk wordt dit online via website en social media extra onder de aandacht gebracht. Tevens zal de gids ook online te bekijken zijn.

                                          Restaurantgids

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.