Home > Geen categorie > Chapeau promotie 31-03

Chapeau promotie 31-03

Na de succesvolle edities van 2013 en 2014, komt Chapeau ook dit jaar weer met een nieuwe Terrasgids 2015. Deze editie, met daarin de mooiste terrassen in de euregio, verschijnt in mei.

 

Net als het magazine wordt de terrasgids stijlvol opgemaakt met sfeervolle fotografie. De gids wordt net als vorig jaar uitgegeven in handig pocketformaat, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is in handtas of binnenzak. Bovendien wordt wederom het terras van het jaar uitgeroepen inclusief enkele categorie winnaars.

De Terrasgids 2015 zit verpakt bij editie 3 van Chapeau magazine die half mei in de winkel ligt. Wanneer u abonnee bent, krijgt u de gids thuis bezorgd samen met het magazine. 

Bent u horeca ondernemer of toeleverancier en geïnteresseerd in een deelname aan de gids? Contacteer ons via info@chapeaumagazine.com of 043-3216226.

Het is dus nog even geduld hebben op de Terrasgids 2015. Hieronder vindt u wel de editie van 2014 (digitaal) als voorproefje!

Terrasgids 2014

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu