Home > Geen categorie > Chapeau Filmweek

Chapeau Filmweek

Wat doe je als het buiten koud, donker en nat is? Je gaat naar de bioscoop natuurlijk! Lekker gezellig met vrienden, familie of de kinderen. In de wintermaanden zet Chapeau Magazine in samenwerking met Entertainment One Benelux een aantal unieke filmacties op, waarbij jullie tickets kunnen winnen voor de nieuwste films en dvd’s!

Omdat Chapeau Magazine het boegbeeld is van het Goede Leven in het Zuiden, willen wij dat ook jullie, onze lezers, genieten van deze heerlijke levensstijl. Daarom hebben we besloten om samen met Entertainment One Benelux gedurende de maand november en december een Chapeau Filmweek te organiseren, waarbij we extra aandacht schenken aan de nieuwe films die dan uitkomen. In totaal zullen er 3 winacties voorbijkomen in de social media van Chapeau (website, Facebook en Twitter) die gaan over de pas gelanceerde films. Wat kun je winnen? Per actie geven wij 2×2 vrijkaartjes + een DVD aan éen kandidaat weg. Maar, voor wat hoort wat… Voordat wij deze mogen verloten moet er door jullie eerst antwoord gegeven worden op onze prijsvraag, die uiteraard gaat over de film in kwestie. Zie je deze dus voorbijkomen en weet je het antwoord? Reageer dan zo snel en zo goed mogelijk – door een e-mail te sturen naar events@chapeaumagazine.com of een bericht via onze Facebook – en wie weet win jíj wel de prijs!

Welke films komen er in de Chapeau Filmweken voorbij?
Omdat smaken verschillen zullen het drie geheel verschillende kwaliteitsfilms zijn. De eerste actie gaat over de film The Fifth Estate, een spannende Amerikaanse film over Wikileaks, die op 21 november uitkomt en dan ook pas in de bioscopen te zien zal zijn. De tweede film is The Butler – met Oprah Winfrey – en gaat over Cecil Gaines, de man die jarenlang Amerikaanse presidenten diende. Deze komt op 5 december uit. De derde en laatste film, Mees Kees op Kamp, komt op 11 december uit en aangezien het een Nederlandse familiefilm is loont het zich perfect als Sinterklaascadeautje voor de kinderen!

Kun je al niet meer wachten? Dat komt goed uit, want de eerste winactie gaat morgen al van start! Hou dus facebook en de website in de gaten!

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!