Home > Geen categorie > Chapeau Château Fair komt terug

Chapeau Château Fair komt terug

Na het grote succes van 2017, keert de exclusieve Chapeau Château fair in 2018 terug! De tweede editie van de exclusieve lifestyle fair vindt dit jaar plaats op zondag 24 juni op het landgoed Château St. Gerlach in het Valkenburgse kerkdorp Houthem-St. Gerlach..

De Chapeau Château fair is een samenwerking tussen Chapeau Magazine en Château St. Gerlach. Op de eerste editie – ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Chapeau Magazine en het 20-jarig jubileum van Château St. Gerlach – op 25 juni 2017, waren maar liefst 1250 bezoekers aanwezig. Zij werden welkom geheten door twintig standhouders, die allemaal aanwezig waren met exclusieve producten of services. Onder hen topjuweliers, interieurontwerpers, kunstenaars, verkopers van luxe automerken en exclusieve reisorganisaties.

Dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om de eerste editie van de fair te overtreffen. Opnieuw  komen op het gazon van Château St. Gerlach standhouders samen om hun producten en diensten te presenteren. Op het speciaal ingerichte ‘Place de Plaisir’ zal de bezoekers ook op culinair vlak aan niets ontbreken.

Net als vorig jaar is voorafgaand aan de eigenlijke lifestyle fair een VIP-ontvangst. Tijdens deze exclusieve preview krijgen de relaties van de standhouders de kans om als eersten een rondje over de fair te maken en zich onder te dompelen in een prachtige entourage.

Wenst u met uw bedrijf deel te nemen aan de Exclusieve Chapeau Château Fair? Neem dan vrijblijvend contact op met xavier.cortenraedt@chapeau-magazine.com.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu