Home > Geen categorie > Chapeau Business 30/10

Chapeau Business 30/10

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor. 

In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat:

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV is de marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. Het bedrijf importeert ruim 3500 authentieke Aziatische levensmiddelen en bedient, vanuit distributiecentra in Landgraaf en Berlijn, klanten in 39 Europese landen. “Door onze ligging aan de grens in Landgraaf konden we eenvoudig de Duitse markt betreden.”

Hoe het begon
In 1963 startte de toen nog jonge Frits Schrouff het bedrijf Heuschen & Schrouff. Frits’ schoonouders hadden een opvangcentrum voor Indonesiërs, die vanzelfsprekend de voorkeur gaven aan traditioneel Indonesisch eten in plaats van spruiten, bloemkool en aardappelen. Frits zag kansen voor een bedrijf, kocht een oud Volkswagenbusje, reed naar de Rotterdamse haven en kocht daar de eerste rijst en authentieke specerijen. Niet veel later nam Frits Schrouff het vliegtuig naar Azië en startte met de import van authentieke Aziatische voedingsmiddelen die hij leverde aan voornamelijk toko’s.

Wilt u meer lezen over Heuschen & Schrouff en de missie van Connect Limburg, klik dan hier

 Logo

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!