Home > Geen categorie > Chapeau Business 25/12

Chapeau Business 25/12

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor.  In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat: Gelissen Group

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum is een magische wereld vol spanning en avontuur voor jong en oud. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie-attracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle themagebieden, indoor en outdoor. Attractiepark Toverland is onderdeel van de Gelissen Group, een houdstermaatschappij van een drietal zelfstandig opererende bedrijven. 

‟We willen als Toverland uitgroeien tot een short time destination resort”, vertelt Jean Gelissen, algemeen directeur van Gelissen Group. ‟Dit betekent dat we de verblijfsduur van onze gasten willen verlengen, bijvoorbeeld door ze ook overnachtingsmogelijkheden aan te bieden. Om deze ambitie waar te kunnen maken, moeten we als park groeien. Letterlijk door te blijven investeren in nieuwe innovaties, zoals kwalitatieve, aantrekkelijke attracties, maar ook door gasten aan te trekken uit een steeds groter gebied. De grensligging van Limburg is daarbij in ons voordeel.”

Wilt u meer lezen over Gelissen Group en de missie van Connect Limburg, klik dan hier.

Gelissen Group Logo

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.