Home > Geen categorie > Chapeau Business 23/10

Chapeau Business 23/10

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform; www.limburgcrossborders.nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners of Limburg voor. 

In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat:

MiniTree verkoopt via een webshop kleine fruitbomen voor in particuliere tuinen. Wat de fruitbomen van MiniTree uniek maakt, is dat ze niet meer gesnoeid hoeven te worden. De boom blijft compact, waardoor deze ook prima gedijt in een kleine tuin of zelfs in een pot op een balkon. Via de webshop www.minitree.nl bestel je eenvoudig een kleine appelboom, perenboom, kersenboom of zelfs een complete fruithaag. 

MiniTree is een dochterbedrijf van Boomkwekerij Fleuren. Fleuren staat in de top drie van boomkwekerijen in Nederland. Het bedrijf levert 1 miljoen fruitbomen per jaar aan professionele telers. “Toch kwamen er vaak particulieren bij ons, die een of twee fruitbomen wilde”, vertelt eigenaresse Corine Fleuren. “Los van het feit dat particuliere verkoop zakelijk niet interessant was, is het voor particulieren ook nog eens erg moeilijk een fruitboom goed te verzorgen. Fruit telen is namelijk echt een vak apart. Al brainstormend ontstond het idee om een kleine boom te ontwikkelen, speciaal voor de particuliere markt: compact en niet moeilijk te verzorgen. Dat is MiniTree geworden.”

Wilt u meer lezen over MiniTree en de missie van Connect Limburg, kijk dan hier: http://www.limburgcrossborders.com/crossborder-partners/minitree

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.