Home > Geen categorie > Chapeau Business 20/11

Chapeau Business 20/11

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor.  In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat: Zuyd Hogeschool 

Jaarlijks volgen circa 15.000 studenten een bachelor- of masteropleiding aan Zuyd Hogeschool. Maar Zuyd is meer dan een traditioneel opleidingsinstituut. “We verzorgen ook trainingen en voeren – in opdracht van bedrijven en instellingen – onderzoek uit”, vertelt Karel van Rosmalen, voorzitter van het College van Bestuur. “Zuyd draagt bij aan de ontwikkeling van professies en van de regio.” 


Behoeften van de regio
Het studieaanbod van Zuyd bestaat uit meer dan 50 bachelor- en masterprogramma’s in diverse sectoren, variërend van bestuur & recht, tot taal & communicatie en van gezondheid & welzijn tot chemie & biologie. “We leggen binnen ons opleidingsaanbod echter de nadruk op behoeften die spelen binnen deze regio”, aldus Karel van Rosmalen. “Limburg – en Zuid-Limburg in het bijzonder – is sterk in de sectoren Health & Life Sciences en Chemie. Onze opleidingen sluiten daar op aan en worden alleen maar beter doordat ervaringen uit het bedrijfsleven worden geïntegreerd in het curriculum; onze opleidingen in de sector gezondheidszorg behoren al jarenlang tot de beste van Nederland.”

Wilt u meer lezen over Zuyd Hogeschool en de missie van Connect Limburg, klik dan hier

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.