Home > Geen categorie > Chapeau aan het woord

Chapeau aan het woord

Bianca Bianca Lotz
T: +31 (0)43 – 321 62 26
M: +31 (0)6 – 511 825 81
bianca.lotz@chapeaumagazine.com


Media-adviseur Bianca Lotz kent de regio als geen ander. Waar ze zelf in haar vrije tijd graag vertoeft? “Bij Jean van Culitalia in Valkenburg aan de Geul!”

  • RESTAURANT:

Harry’s. Goede keuken, leuke en vlotte bediening, je zit er comfortabel en het is een leuke buurt – Wyck Maastricht.

  • HOTEL:

Dat mooie hotelletje aan het Comomeer: Hotel Cannero in Cannero, een uit zijn voegen gegroeid familie hotel. Enig! En zo romantisch… Verder ben ik verliefd op La Gourmandise, een Bed&Breakfast in Bemelen. Heerlijk vertoeven is het daar. Niet alleen de kamers zijn indrukwekkend maar ook het koninklijk ontbijt (keuze uit 7 soorten ontbijt, onder andere met de heerlijkste streekproducten!).

  • KUNST:

Guy Olivier. Ik geniet van de prachtige kleuren en humor in zijn werk. Guy’s atelier ligt in Luik, alwaar hij woont met zijn gezin. Guy is van origine “unne sjeng”.

  • CULTUUR:

De Dominicanenkerk in Maastricht, een prachtige kerk met fraaie boeken. Er hangt een fijne energie. Ook aan te raden: een balletvoorstelling in Luik.

  • DELICATESSE:

Een heerlijk stuk vlaai van Peter Lemmens, mmm! Naar mijn mening maakt hij de beste vlaaien in de hele wereld. Tevens ga ik graag naar Le Salonard, in de Rechtstraat en in de Maastrichter Heidenstraat in Maastricht. Alles is daar lekker: de kazen, de (vijgen)broden, de brownies, de porten, de wijnen…

  • TERRAS:

Echt genieten is het toch wel op het terras van Château Neercanne. Uiteraard is de bediening er super en kun je er uitstekend eten en drinken.

  • NATUUR:

Kasteel Schaloen in Valkenburg aan de Geul: een prachtig natuurgebied om te wandelen en te hardlopen.

Meer tips in de Euregio? Kijk op onze Poort naar het Zuiden pagina.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.