Home > Geen categorie > C’est Chapeau

C’est Chapeau

Altijd diezelfde tassen, met dezelfde kleur of vorm… Soms willen we ook gewoon eens de enige vrouw zijn met een tas; zonder dat al van ver is te zien van welk merk het afkomstig is! Ervoor naar Milaan afreizen hoeft in ieder geval niet…

Lutgarde te Maastricht, gelegen in het prachtige Jekerkwartier, heeft namelijk een ongewone, verrassende collectie tassen. Een blik op hun collectie zegt al genoeg: hier zitten unieke stukken bij! Van strak en simpel, nostalgisch en ruw tot aan kleurrijk en bombastisch; voor ieder is er wat wils. Om het aanbod zo exclusief en speciaal mogelijk te houden reist het Lutgarde team om de zoveel tijd af naar grote modebeurzen in Europa, om vervolgens terug te keren met handtassen van merken als Smaak, Guido Lombardi, Mynuka, Mellow Rose en BeChristensen. Maar Lutgarde gaat hier en daar nog wat verder dan alleen de tas. Zo heeft de winkel ook nog bijbehorende sjaals, blousen en jurken.

Te verkrijgen bij Lutgarde Bags & More, Sint Pieterstraat 18, 6211 JN Maastricht. Of via www.lutgarde.nl

Cest Chapeau 3

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.