Home > Geen categorie > C’est Chapeau!

C’est Chapeau!

Cestchapeau Roelandstuinmeubelen

Door het goede weer besteden we ook weer meer tijd buitenshuis; in de tuin. En tegenwoordig is dat nét zo gezellig als binnen zitten in de woonkamer, dankzij de prachtige design tuinsets van bij Roeland’s Tuinmeubelen!

maandag 21/04/2014

Marrokko, Malibu, Bali, Ibiza… We kennen allemaal wel die droomappartementen, hotels of huizen van celebrities waar we maar al te graag eens een vakantie zouden doorbrengen. “Oh, stel je voor dat dit onze plek is”, zeggen we dan. De plek zelf is misschien te hoog gegrepen, maar het brengen van diezelfde sfeer, allure en luxe naar jouw tuin is nog niet zo onmogelijk. Loop maar eens binnen bij Roeland’s Tuinmeubelen in Maasmechelen en aanschouw er het uitgebreid aanbod aan dining sets, lounge sets, ligbedden, banken, accessoires en parasols. Zonder twijfel raak je er geïnspireerd en vind je de juiste elementen voor jouw droomtuin. 

Ga hier naar de website van Roeland’s Tuinmeubelen, of ervaar de kwaliteitsproducten van deze zaak te Rijksweg 621-623 in Maasmechelen.

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.