Home > Geen categorie > Castle Fair Eijsden

Castle Fair Eijsden

Vorig jaar was Castle Fair in Eijsden een geweldig succes! In 2013 trok het evenement ruim 4000 bezoekers. Op 24 augustus wordt weer een Castle Fair georganiseerd in de prachtige tuinen van kasteel Eijsden. Dit vormt dan het decor van een evenement met grote ambiance en allure waarin muziek, kunst een hapje en een dranke een belangrijke rol spelen. Maar bovenal een moment voor u zelf.

 

Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zal de mooiste werken tentoonstellen in de tuinen van kasteel Eijsden. De meeste werken zijn uiteraard ook te koop.

In een Bier- en Wijnbar is een rijke keuze aan Belgische Bieren te proeven. De wijn, wordt speciaal voor u geselecteerd,  en is in wit, rosé en rood te degusteren.

Bovendien kunt u genieten van diverse culinaire hapjes speciaal voor de Castle Fair Eijsden samengesteld. Diverse restauranthouders presenteren kleine maar zeer smakelijke hapjes die tegen een geringe vergoeding geproefd kunnen worden.

Vanaf 12.00-15.00 uur speelt Muziekensemble Da Capo 2000 onder leiding van Ger Chappin gezellige en goed in het gehoor liggende muziek. Daarna zal de Maastrichtse Band Musique Complète de muziek voor haar rekening nemen. Deze muziekband met eigen zang is samengesteld rond een 25-tal muzikanten.

De hele dag speelt Jo Heusschen in een gezellige ambiance piano waardoor u onder het genot van een glaasje wijn kunt genieten van deze bijzondere muzikant.

Aan de kids wordt natuurlijk ook gedacht in de vorm van Cup cake versieren en Kids Schminken. 

Laat u verrassen door dit complete aanbod van muziek, kunst, een hapje en een drankje in een zeer mooie ambiance.De entree van dit unieke evenement is gratis, en om 18.00 uur zal het programma ten einde zijn. 

De organisatie van dit evenement is in handen van de Supportersvereniging van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden.

Bij slechte weersomstandigheden zal het evenement verplaatst worden naar het Cultureel Centrum aan de Breusterstraat in Eijsden.

 

Meer Informatie via de website www.saintececile.nl

 

Castle Fair

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.