Home > Geen categorie > Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt

Auteur: Yael Hass

Vergaderen met je laarzen aan en feesten als een Koning

Buitenplaats Vaeshartelt is een complex historische buitenplaats, een monumentaal landgoed van 22 ha. met een kasteel, boerderij en poortwachtershuis gelegen in een Engels Landschapspark met een indrukwekkende verzameling bomen en diverse parkelementen, met een Geheime tuin,  een uniek Sterrenbos en een 6 ha. grote Proeftuin met daarin 200 hoogstambomen met 80 verschillende soorten oude fruitrassen, klein fruitgaarden en allerlei leifruit en een groentetuin.  Een groene omgeving, die biologisch wordt beheerd en waar zoveel mogelijk in de eigen behoeften wordt voorzien.

Een inspirerende plek waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten en die ruimte biedt om te vergaderen in een van de 22 conferentieruimtes of buiten op het terras, in het park, in het bijenpaviljoen of een vlot op de vijver.

Maar ook om te werken in een van de kantoorruimtes, te feesten in een van de klassieke zalen, te slapen in een van de onlangs geheel gerenoveerde 84 hotelkamers, te lunchen en dineren in het restaurant, te borrelen of een kop koffie te drinken in de bar of op een van de terrassen of te verblijven in het Poortwachtershuis met een groep tot 14 personen.

Ook voor bedrijfsfeesten tot 1.500 personen of een evenement met 5.500 bezoekers biedt de buitenplaats voldoende plek. Evenals voor allerlei out-door activiteiten, zoals een stilte wandeling door het park, een rondleiding in het bijenpaviljoen, een zeskamp op het sportveld, een bootcamp in het bos of  bushcraft technieken bij de vuurplaats.  

Buitenplaats Vaeshartelt is eigendom van de gelijknamige stichting en heeft als doel om de buitenplaats in stand te houden en breed toegankelijk te stellen voor publiek. Iedere gast die op de buitenplaats verblijft draagt een steentje bij aan dit ideële doel.

Zie voor meer info: www.vaeshartelt.nl 

 

Buitenplaats Vaeshartelt

Weert 9,  6222 PG Maastricht

Tel 043-3690200

Mail info@vaeshartelt.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.