Home > Geen categorie > Boetegewoen

Boetegewoen

Het culinaire buitenevenement BOETEGEWOEN ‘Aan tafel’ vindt dit jaar weer plaats in de Sint Bernardusstraat op 24 augustus a.s.

Eerst zou het evenement plaatsvinden op 17 augustus, maar vanwegen de slechte weersvoorspellingen is het verplaatst naar 24 augustus. Had u al kaartjes, dan zijn deze gewoon geldig voor de 24e.

Het doel van dit evenement is mensen weg krijgen achter telefoon en laptop en buurtvrienden aan elkaar voor te stellen. Tevens willen ze de slowfood-trend, welke het werken met locale producten en de terugkeer naar de ‘roots’ hoog in het vaandel heeft, een plek geven tijdens dit evenement. 

Voor het bescheiden bedrag van €62,11 (postcode) mag je van 14:00 tot 19:00 aanschuiven aan één lange tafel. Voor dit bedrag kan je genieten van een heerlijke 4-gangen lunch gecombineerd met zoveel wijn en water als je maar wilt.

Kon u de 17e niet, maar de 24e wel en wilt u toch nog graag een kaartje? Kijk op http://boetegewoen.nl/reserveren-aan-tafel-maastricht/ of kijk voor informatie op www.thehospitalitygroup.nl

Kijk hier voor een sfeerimpressie van BOETEGEWOEN: http://video214.com/play/UvBPbhV06urR06xLDI65Lw/s/dark

 

Boetegewoen Maastricht Facebook

 

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.