Home > Geen categorie > Bloemen Parket en Beddenspeciaalzaak Ruwette

Bloemen Parket en Beddenspeciaalzaak Ruwette

Bloemen Parket en Beddenspeciaalzaak Ruwette, twee ijzersterke familiebedrijven verwelkomen je tijdens de Chapeau en Château Lifestyle Fair en laten je op persoonlijke en bijzondere wijze kennismaken met de hoogwaardige producten die ze in huis hebben. Bij Bloemen Parket vind je altijd een vloer die naadloos past. Beddenspeciaalzaak Ruwette helpt de klanten bij het vinden van een goede nachtrust.

Bloemen Parket
Bloemen Parket is een Limburgs familiebedrijf, gespecialiseerd in parket, laminaat, pvc en houten vloeren. Klein van omvang, maar des te groter in assortiment, kwaliteit, vakmanschap en service.
Ingrid Bloemen – de tweede generatie – staat vakkundig, open, eerlijk en vooral heel dicht en persoonlijk bij haar klanten. Zij maakt daarbij geen verschil tussen particuliere of zakelijke opdrachtgever. De vloer, het goede gevoel en het vloergenot maken het verschil.
De keuze is ongekend. Van kwaliteitsparket tegen faire prijzen en hoogwaardig laminaat, tot luxe houten vloeren in recordbrekende lengtes en breedtes. Wat ook je stijl of smaak is, bij Bloemen Parket vind je altijd een vloer die naadloos past.

Trendstettend
Bloemen Parket is trendsettend. Te beginnen bij de inspirerende showroom, die na de recente vernieuwing ver voorop blijft lopen binnen de parketbranche. Maar ook door eigen innovaties zoals destijds de plakplint, de Bonnefantenvloer en de geslaagde combinatie tussen parket en vloerverwarming.
Daag Ingrid en haar team gerust uit en laat je aangenaam verrassen door hun visie op vloeren, originele toepassingen en fraai staaltje vakmanschap. Niet voor niets vormt Ingrid samen met gerenommeerde (interieur)architecten en aannemers een creatieve denktank.  

Meesterlijk
Haar team parketteurs wordt geroemd. Zij verstaan nog het ambacht om traditioneel parket in schitterende patronen te leggen. Een trend die helemaal terug van weggeweest is. En waarvan in Paviljoen St. Gerlach en de aangrenzende Kasteelhoeve meesterlijke voorbeelden liggen. Chapeau voor vakmanschap. 
Laat je inspireren door onze website of bezoek onze showroom.
Tijdens Chapeau Lifestyleflair rollen wij ons parket en mooie houten vloeren voor je uit. Oordeel zelf: ze zijn het zonnetje in elk huis. Niets is zo warm, natuurlijk en aaibaar als hout. Kom, kijk, ruik, proef en voel dit bijzondere gevoel.
Wij gunnen je deze andere kijk op onze vloeren en trakteren op een trendy zonnebril. Als bescherming tegen onze verblindende vloerinspiraties.

Beddenspeciaalzaak Ruwette
Beddenspeciaalzaak Ruwette is een familiebedrijf dat volgend jaar maar liefst 50 jaar bestaat. Jo en Emilie Ruwette zijn het bedrijf gestart in 1968. In 2004 heeft zoon Maurice Ruwette het bedrijf overgenomen. Ruwette is gespecialiseerd in het luxe slapen. Zo wordt gewerkt met topmerken als Auping, Hästens, Swissflex en Tempur.
Maurice zorgt samen met zijn team dat klanten een helder advies op maat ontvangen. Middels een speciaal ontwikkelt adviessysteem wordt de klant in vijf stappen begeleid naar het bed wat het beste bij hem past. Van bed en hoofdkussen tot bedlinnen, alles wordt op elkaar afgestemd.

 

Slapen als ervaring
Klanten kunnen terecht in het filiaal in Heerlen-Centrum of op de Avenue Céramique in Maastricht. Je kunt vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken (ook buiten de openingstijden). Daarnaast kun je terecht in de onlineshop op www.ruwette.nl. waar naast bedden en matrassen ook dekbedden, kussens, beddengoed en badtextiel wordt verkocht.
Bent je eraan toe om nu eens echt lekker te slapen dan zien we je snel!
Tijdens de Chapeau fair zet Ruwette het merk Hästens in de kijker. Wij nemen je mee in de wereld van de handgemaakte bedden uit Zweden, met de welbekende blauwe ruit. Bedden die u de beste nachtrust bieden die je ooit ervaren hebt.

Natuurlijke materialen
Bij Hästens bedden spelen natuurlijke materialen als katoen, paardenhaar, wol en vlas een fundamentele rol. En de beste manier om deze materialen te vervaardigen is met de hand.
Bij onze stand kunt je zien en voelen hoe een Hästens bed is opgebouwd en ervaren hoe een Hästens bed ligt. Daarnaast vertellen wij je graag hoe ons adviessysteem werkt, zodat je in vijf stappen gegarandeerd bent van een goede nachtrust.

 

 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu