Home > Geen categorie > Bijzondere activiteiten op Gezond & Vitaal leven

Bijzondere activiteiten op Gezond & Vitaal leven

Komend weekend vindt in het MECC Maastricht het Gezond & Vitaal leven plaats. Drie dagen lang staat het MECC in het teken van de gezelligste, gezondste, leukste en leerzaamste beurs in Zuid-Nederland. Tijdens deze dagen komen er verschillende thema’s aan de orde uitlopend van beauty en verzorging tot maatschappij en welzijn.

Vitaal

Er zullen dit weekend bijzondere activiteiten plaatsvinden op het Gezond & Vitaal leven. Je kunt voedingsadvies krijgen van Monique Waltmans. Er worden speciale gerechten bereid tijdens kookdemonstraties, onder andere Roland Coolen, kok van Maison van den Boer, zal deze geven. U kunt de eigen verzorginslijn van Thermea 2000 ontdekken, een gratis huidanalyse krijgen en een lifestyle workshop van Thermea 2000 volgen.

Er zijn ook verschillende sport- en spelactiviteiten. Wereldkampioen polsstokhoogspringen Rens Blom geeft een lezing. U kunt uw balvlucht en techniek laten analyserenin de afslagkooi van International Golf Maastricht. En het Holland Casino geeft speluitleg en een gratis mini toernooi! 

Kijk voor meer informatie op www.gezondmaastricht.nl

Kaarten winnen? Doe dan mee aan onze facebook winactie!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.