Home > Geen categorie > Bijzonder wijnproeverij bij Da Vinci

Bijzonder wijnproeverij bij Da Vinci

In restaurant Da Vinci in Maasbracht was er deze week een bijzonder diner, gekoppeld aan de wijnen van de bekende Belgische wijnmaker Justin Onclin, die heel actief is in de Bordeaux-streek. Voorafgaand liet Onclin aan een select gezelschap al een aantal wijnen proeven in de Tasting Room Cadaulan, gevestigd boven Da Vinci.

Aanleiding was de samenwerking die Onclin is aangegaan met wijnhandel Colaris in Weert. Directeur Ruud Heuvelmans toonde zich zeer vereerd met de komst van dit boegbeeld uit de Bordeaux.  Onclin is eigenaar van Château Branas Grand Poujeaux (Moulis) en Château Villemaurine en Clos Larcis (Saint Emilion). Via zijn handelshuis Sovex Woltner is hij ook nog betrokken bij onder meer Château Prieuré Lichine in Margaux.

Er kwamen een aantal prachtige jaargangen Branas en Villemaurine op tafel en de tweesterrenkeuken van Margo Reuten wist daar een mooi samenhangend diner bij te presenteren met onder meer kalfswang en lamsvlees uit het Limburgse Geuldal.

Foto’s: Frits Widdershoven 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.