Home > Geen categorie > Bib Gourmand voor Bistro Two Roermond

Bib Gourmand voor Bistro Two Roermond

Het is een extra feestelijke week voor Bistro Two in Roermond. Het restaurant aan de Roerkade – zusje van het sterrenrestaurant One – kreeg gisteren al de prijs van de Chapeau-vakjury voor ‘hét terras van Limburg 2022’.  Vandaag maakte Michelin bekend dat Bistro Two vanaf nu ook een Bib Gourmand heeft. Dat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Eigenaar Edwin Soumang is uiterst opgetogen. „Gisteren hebben we de champagne al opengetrokken vanwege de terrasprijs, dan kan vandaag de kurk er nog een keer van af.”

Zijn vrouw Bethany DeLong is trots op de restaurantformule. „Je kunt beneden op het terras een prima 3-gangenmenu bestellen met heerlijke verse producten. Het concept is hier laagdrempeliger dan bij One, waar je bijvoorbeeld 7 gangen op gastronomisch niveau komt eten. Maar op beide plekken garanderen wij een uitstekende kwaliteit.”

Bistro Two heeft ook nog een dakterras dat meer een loungekarakter heeft. „Hier eet je heerlijke hapjes van de green egg, drink je een glas bubbels of een cocktail en geniet je van het uitzicht.”

De twee zaken hebben elk een eigen keuken. „Maar bij de inkoop werken we natuurlijk goed samen en onze ervaring bij One kunnen we goed gebruiken bij Bistro Two”, vertelt Edwin Soumang. „Blijkbaar is Michelin overtuigd van onze aanpak.”

 

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.