Home > Geen categorie > Bib Gourmand voor Bistro Neuta

Bib Gourmand voor Bistro Neuta

De tweede zaak van Alex CleversBistro Neuta in Leut, heeft van Michelin een Bib Gourmand gekregen. Bib is de afkorting van Bibendum – het Michelinmannetje – en is een onderscheidingsteken voor ‘Een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert voor onder de €35 exclusief dranken’. Restaurants kunnen geen Bib Gourmand en Michelinster tegelijkertijd hebben, en daarom beschouwen sommigen de ‘Bib’ ook wel als halve Michelinster. In ieder geval, dat Bistro Neuta deze ontvangt is dus een teken van een prima prijs-kwaliteit-verhouding. Clevers heeft met zijn andere restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem al een Michelin-ster.

La Mangerie in Venlo werd van de lijst van restaurants met een Bib Gourmand afgehaald. Restaurant Vanille in Eijsden had gehoopt op het terugwinnen van de ‘Bib’, maar dat is niet gelukt. Jammer, maar voor 35 euro heb je wel een uitstekend driegangenmenu!

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.