Home > Geen categorie > Berden Mode Heerlen breidt uit met schoenenafdeling

Berden Mode Heerlen breidt uit met schoenenafdeling

De directie van Berden Mode en Wonen is voortdurend bezig te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en zo in te spelen op de wensen van de klanten. Bij Berden Mode in Heerlen resulteert dat in de opening van een schoenen afdeling op 30 oktober as.

Berden Mode, met vestigingen door heel Limburg, houdt zich continu op de hoogte van wat er leeft onder haar klanten. Zo bleek uit een recent onderzoek onder houders van een klantenkaart dat er met name in Heerlen behoefte was aan schoenenafdeling.

Op zoek naar een juiste partner om aan deze wens invulling te geven kwam de directie van Berden uit bij Dungelmann Schoenen, een gerenommeerd  bedrijf met filialen in Midden- en Zuid-Nederland. Het bedrijf sluit wat betreft kwaliteit, service en samenstelling van het assortiment uitstekend aan bij de filosofie van Berden. Eigenaar, Geert van der Velden van Dungelmann Schoenen, gaat de samenwerking met Berden Mode in Heerlen met enthousiasme tegemoet.

De schoenenafdeling krijgt een prominente plek in de winkel, bij de ingang aan de Honigmannstraat. De daar gevestigde huishoudafdeling is daardoor verhuist en naast de slaapkamerafdeling ingericht, ook deze afdeling is vanaf morgen te bewonderen. De directie van Berden geeft aan zeer blij te zijn met deze nieuwe partner. Aan de wens van de klanten is tegemoet gekomen en met een hoogwaardige collectie dames-, heren-, en kinderschoenen krijgt het assortiment van Berden een welkome aanvulling.

Iedere zondag geopend!

Berdenkonfektiebv
Berden Mode & Wonen Heerlen
Promenade 12
6411 JK Heerlen
045-4000700

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.