Home > Geen categorie > Beek for Speed krijgt vervolg

Beek for Speed krijgt vervolg

Beek For Speed Overzicht

Na een zeer succesvolle eerste editie in september 2013 met ruim 10.000 bezoekers staat vliegveld Beek op zondag 14 september weer in het teken van snelheid en stunts tijdens een voor Limburg uniek evenement. Bezoekers zijn getuige van spectaculaire fly by’s, motorstunt- en trialshows, kartracing, een Porsche-autoshow en nog veel meer. De bijzondere locatie van het evenement, platform C gelegen naast de landingsbaan van Maastricht Aachen Airport leent zich hier perfect voor.

Vanochtend presenteerde Burgemeester Ralf Krewinkel de plannen voor 14 september tijdens een groot ondernemersontbijt op het vliegveld. “Door nauwe samenwerking met de organisatie van de Belgische Luchtmachtdagen krijgen we in september nog veel meer vliegtuigen te zien boven Beek dan vorig jaar. Om ruimte te hebben voor al deze vliegtuigen start het programma al om 10 uur. Onder de ruim 40 aanwezige vliegelementen uit maar liefst 17 landen bevinden zich de wereldbekende Patrouille de France en de Nederlandse en Belgische luchtmacht”, aldus Krewinkel.

Het grondprogramma belooft ook weer een waar spektakel te worden. De arena wordt omringd door tribunes voor nog beter zicht op de acts met motoren, minibikes, demo slowly sideways, raceauto’s, karts en als topact de Britse Top Gear stuntrijder en wereldrecordhouder Paul Swift. Diverse luchtvaart gerelateerde bedrijven rondom het vliegveld zetten hun deuren open voor publiek.

Beek for Speed biedt een fascinerend entertainmentprogramma van 10.00 tot 18.00 uur met vliegtuigen, motoren, karts, en auto’s, waarbij bezoekers ogen en oren te kort zullen komen. Het evenement is gratis toegankelijk voor maximaal 15.000 toeschouwers op het evenemententerrein. Tegen betaling is het ook mogelijk mee te vliegen met een helicopter of een Antonov vliegtuig.

 

Bekijk het volledige programma op www.beekforspeed.nl.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.