Home > Geen categorie > Als VIP tussen de modderrenners

Als VIP tussen de modderrenners

De Cauberg in Valkenburg is in het eerste weekend van februari weer het epicentrum van de wielerwereld. Voor het eerst worden op de fameuze heuvelrug de wereldkampioenschappen veldrijden georganiseerd. Op 3 en 4 februari zal in Zuid-Limburg worden gestreden om de regenboogtruien. Het betekent onder meer dat de regio zich kan opmaken voor een invasie van Belgische fans. Veldrijden, ook wel cyclocross genoemd, is in Vlaanderen ongekend populair. Iedere cross trekt tienduizenden toeschouwers die naar de zogenoemde modderrenners komen kijken.

 

De ruime en exclusieve VIP-area bij de finish tijdens de WK in Valkenburg biedt ook vele mogelijkheden voor Limburgse bedrijven om in contact te komen met de vele Belgische firma’s die hiervoor reeds kaarten hebben gekocht. 

 

De site limburg2018.com biedt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om dit evenement op een uiterst luxe wijze te beleven.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu