Home > Geen categorie > Alden Biesen en Terhills Hotel winnen MEETINGS Award 2020

Alden Biesen en Terhills Hotel winnen MEETINGS Award 2020

Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen is door de gebruikers van het platform Meetings – over het algemeen eventorganisatoren – gekozen tot beste congreslocatie van België. Terhills Hotel in Maasmechelen kreeg een MEETINGS Award 2020 voor de beste vergaderlocatie van het land.

Tegenover het Belgisch Limburgse zakenplatform Made in Limburg, reageert algemeen directeur Patrick Cornelissen van Alden Biesen enthousiast op het feit dat zijn locatie voor het tweede jaar op rij in de prijzen is gevallen. ,,De talrijke stemmen van organisatoren tonen aan dat ze onze erfgoedsite erg genegen zijn, en is het bovendien een opsteker voor de 40 medewerkers die dit mogelijk maken.”

Alden Biesen doet het de laatste jaren goed als congreslocatie. Vorig jaar kreeg de Landscommanderij het Flanders Heritage Label toegekend door Toerisme Vlaanderen. Dit jaar is Alden Biesen zelfs genomineerd voor het European Heritage Label, feitelijk een erkenning van het landgoed als congreslocatie van internationale allure.

Terhills Hotel
Landcommanderij Alden Biesen
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.