Home > Geen categorie > 6 trends voor je tuinmeubilair

6 trends voor je tuinmeubilair

Zomer in eigen huis en tuin, dan moet het er natuurlijk wel allemaal extra fijn bijliggen. Wij presenteren 6 trends voor tuinmeubilair in 2020!

Trend 1 Duurzaam
Deze trend zie je overal terug, niet gek ook, als we de afgelopen periode iets geleerd hebben dan is het wel dat we met meer beleid met de wereld mogen omgaan. Wil je nieuwe tuinmeubels, let dan op het FSC- en het SVLK-keurmerk, dan zit je altijd goed!

Trend 2 ‘Plateau’ loungesets
Ibiza-chique, alsof je in een beachclub zit maar dan gewoon in je tuin. Plateau loungesets zien er heel stijlvol uit, zijn heerlijk om onderuit te zakken, bieden genoeg plek om de anderhalve meter te respecteren. Zo’n tuinbank van aluminium met grote, egaal gekleurde kussens, is een echte musthave! 

Trend 3 Robuust
Grof, robuust en helemaal stoer zijn helemaal hip. Een robuuste tuinset is tijdloos, kun je alle kanten mee op en het centerpiece van je tuin. Staat ook prachtig met sfeervolle steekpeertjes en een sissende bbq ernaast!

Trend 4 Kleur
Het wordt de zomer van de kleuren. Oranje en groen of toch pastel of kunsstof exemplaren in alle kleuren die je je maarkunt voorstellen. Maar ook zwart is weer helemaal terug. Wat we eigenlijk willen zeggen: het kan allemaal deze zomer. Maak het zo gek als je zelf wil. En mocht je bang zijn snel uitgekeken te raken op de kleur van je tuinset? Kies dan voor gekleurde accessoires

Trend 5 Rotan & Bamboe
Of ze extreem lekker zitten weten we niet, maar het ziet er wel heel bohemian-chique uit, zo’n tuinset van rotan of bamboe. Het straalt een bepaalde rust uit en een exotisch sfeertje. Ben je toch een beetje op vakantie in je eigen achtertuin!

Trend 6 DIY
Alle tijd van de wereld, dus ga zelf aan de slag en do it yourself. Vogelhuisje, kussensloop, tafellaken, balkonbar, noem maar op. Er zijn weinig dingen die je zelf, en met genoeg tijd en doorzettingsvermogen, niet kunt maken. Open Pintereset, Tasty, rondje bouwmarkt en release je inner creabea!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu