Home > Geen categorie > 24ste editie van het internationale Biënnale Interieur

24ste editie van het internationale Biënnale Interieur

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

De 24ste editie van de internationale Biënnale Interieur, die plaatsvond in Kortrijk Xpo en de stad Kortrijk, was weer hét designevenement van het najaar met een hybride mix van hedendaags design op zowel commercieel als cultureel vlak. Je kon genieten van meer dan 270 geselecteerde designmerken en de indrukwekkende installatie ‘Theatre of Everyday Life’ ontdekken van curator Joseph Grima. De gratis Interieur shuttles van Audi verbonden Kortrijk Xpo met het zgn Buda-eiland, waar een route met jong talent, avant-garde design en magische tentoonstellingen te ontdekken vielen. Zo was ook Design Platform Flanders te gast en konden we terecht bij ‘Ventura’. Zo’n 20 Limburgse designers en bedrijven waren terecht aanwezig op de derde grootste designbeurs van Europa. De 25e uitgave binnen twee jaar belooft dan ook de must van de Euregio te worden.

Foto’s : Jempi Welkenhuyzen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!