Home > Geen categorie > 20 jaar de Slagmolen

20 jaar de Slagmolen

Sinds 1995 is restaurant de Slagmolen een gevestigde en onmiskenbare waarde in culinair Limburg.

Chef Bert Meewis en gastvrouw Karlijn Libbrecht brengen in hun tweesterrenzaak reeds 20 jaar het succesverhaal in een combinatie van de traditionele kookkunst met een vernieuwende twist.

Het jubileum wordt gevierd met heuglijk nieuws: de Slagmolen wordt Krug-ambassadeur, start een intense samenwerking met LVMH voor het verjaardagsmenu, opent een nieuwe banketzaal en weldra komen er ook 5 gastenkamers bij.

De Slagmolen wordt officieel Krug ambassadeur naast Kruglovers als Quay, Purnells of L’ Assiette Champenoise zal ook deze Michelinparel aan de kroon worden toegevoegd.

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan lanceert men een uitzonderlijk menu in de maanden april en mei, met een aangepast champagnemenu aan kostprijs, waar o.a. naast Krug ook Veuvel Cliquot Grand Dame, Moët & Chandon Rosé 2006, Ruinart en Dom Pérignon worden geserveerd!

Naast het verjaardagsnieuws vertelde Bert Meewis dat B.Limburg een prachtige feestlocatie erbij krijgt. De schuur werd helemaal gerestyled tot een moderne banketzaal, die ruimte biedt aan recepties, feesten en bedrijfspresentaties, goed voor 30 tot 80 personen. Momenteel zoekt de Slagmolen nog naar een geschikte naam voor deze zaal. Wie een origineel idee heeft, kan dit insturen en hopelijk ben je dan de winnaar van een exclusief etentje voor 4 personen ! 

Wordt verwacht: vijf gastenkamers in een aanpalende woning, die in het najaar klaar zullen zijn om gasten te laten overnachten.

En tenslotte, last but nog least: zoon Giel wordt klaargestoomd als opvolger. Hij is afgestudeerd aan de hotelschool van Koksijde en gaat eerst nog wat extra ervaring opdoen in het buitenland, alvorens straks zijn ouder bij te treden in de Slagmolen.

 

Tekst en foto’s: Jempi en Anne Marie Welkenhuyzen

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu