Home > Culinair > Zonnige opening Schinvelder Hoeve

Zonnige opening Schinvelder Hoeve

Onder een stralende zon waren zo’n honderd genodigden gisteren getuige van de feestelijke opening van de Schinvelder Hoeve in Schinveld.

De Schinvelder Hoeve is de derde locatie van de Estate Management Group, het bedrijf van Danny Keppels en Martin Hendricks. Zij zijn tevens de uitbaters van Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht en de Grote Hegge in Thorn. Sabine de Win, wordt de gastvrouw van de nieuwe locatie in Schinveld (gemeente Onderbanken) een van de vele dorpen in Parkstad, het gebied dat onlangs werd uitgeroepen ‘tot beste toeristische regio ter wereld’.

De Schinvelder Hoeve is een prachtige vierkantshoeve, die stamt uit 1358. Het complex omvat zeven zalen, een elegant binnenplein, grote tuinen en luxe suites.

De Schinvelder Hoeve ging eind vorig jaar failliet, maar Keppels en Hendricks zien nieuwe mogelijkheden voor de monumentale kasteelboerderij. Ze willen er exclusieve feesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen gaan organiseren. Daarvoor zijn zij in zee gegaan met cateraar Van Melick.

 

 

Foto’s: Olga van Borren

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.