Home > Culinair > Zeven sterren op Limburgs Culinair Gala

Zeven sterren op Limburgs Culinair Gala

De vijfde editie van het Limburgs Culinair Gala, dat op maandag 9 oktober wordt gehouden tijdens de horecabeurs BBB in MECC Maastricht, staat in het teken van de prijsuitreiking aan jong Limburgs horecatalent. Op deze bijzondere avond kunnen dinergasten genieten van een uitgebreid viergangenmenu, live gekookt door vier topchefs met in totaal zeven Michelin-sterren.

Drie bekende Limburgse tweesterrenchefs nemen het voor-, tussen-, en hoofdgerecht voor hun rekening: Guido Braeken van restaurant Julemont (**) op Château Wittem, Ralf Berendsen van La Butte aux Bois (**) in Lanaken en Hans van Wolde van Brut172 (**) in Reijmerstok. Voor het dessert komt de bekende Belgische chef-patissier Roger van Damme van Het Gebaar in Antwerpen (*) speciaal naar Maastricht. Aan het einde van de avond is er nog een afterparty met DJ. Aan tafel veel bekende gezichten uit de Limburgse gastronomie onder wie niet alleen veel sterrenchefs met hun teams, maar ook eigenaren van bekende brasseries en eetcafés, plus belangrijke horecaleveranciers en hun relaties. De organisatie is in handen van BBB Maastricht, Vermaat Catering en Chapeau.

De prijs per persoon voor de hele avond, inclusief aperitief, wijn, water en koffie, bedraagt 265 euro. Te reserveren via www.bbbmaastricht.nl/limburgs-culinair-gala

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.