Home > Culinair > Zeeuwse topchef Sergio Herman binnenkort in Maastricht?

Zeeuwse topchef Sergio Herman binnenkort in Maastricht?

Het is allemaal nog erg onzeker, maar het zou zomaar kunnen dat een van de bekendste chefs van de lage landen over een tijdje in Maastricht achter de pannen staat.

Oostwegel Collection is namelijk in overleg met de Sergio Herman Group voor de gastronomische invulling van de verwachte uitbreiding van het Kruisherenhotel. Dat blijkt uit de vergunningsaanvraag die Oostwegel Collection heeft ingediend voor de uitbreiding van het historische klooster in Maastricht. Of de Zeeuwse topchef ook daadwerkelijk naar Maastricht komt is nog onzeker en dat zal ook nog wel even zo blijven. Eerst moet er meer duidelijkheid zijn over de vergunningen voor de uitbreiding van het Kruisherenhotel. Pas daarna zullen beide partijen om de tafel gaan zitten om de gastronomische en zakelijke invulling van het project te bespreken. „We verwachten dat dat dit najaar is’’, laat Oostwegel Collection directeur Camille Oostwegel weten. 

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!