Home > Culinair > Yannick Bouts verhuist van Sint Truiden naar Knokke

Yannick Bouts verhuist van Sint Truiden naar Knokke

De Limburgse hotelmanager Yannick Bouts stopt na anderhalf jaar als general-manager bij Kasteel van Ordingen bij Sint Truiden en vertrekt naar Knokke, waar hij het hotel La Réserve gaat leiden. De eigenaren daar zijn Marc Coucke en Bart Versluys. Zij hebben de bekende drie-sterrenchef Peter Goossens weten te strikken om het restaurant op zich te nemen.

La Réserve is een begrip in Knokke, maar verloor de laatste jaren aan glas. Momenteel is er een totale renovatie aan de gang en de bedoeling is dat het dé trekpleister van de meest deftige badplaats van België zal worden. „Onze ambitie is zeker om het 5-sterren superior-label te behalen. Straks zullen de ruim honderd kamers er fantastisch uitzien en met Peter Goossens in het restaurant hebben wij de absolute top in huis. Dus onze ambities zijn bijzonder groot.”

 

Volgens Bouts zijn alle doelstellingen in Kasteel van Ordingen behaald, met onder meer 1 Michelin-ster voor het restaurant Aurum, zodat hij met een gerust hart aan zijn volgende klus kan beginnen.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.