Home > Culinair > Yannick Bouts general manager bij Château de Vignée

Yannick Bouts general manager bij Château de Vignée

Yannick Bouts begint als general manager bij Château de Vignée in Villers sur Lesse, vlakbij Rochefort in de Ardennen. Bouts was de afgelopen 15 maanden general manager van Domaine La Butte aux Bois in Lanaken, als opvolger van Marc Alofs die er meer dan tien jaar werkte.

Ongeveer de helft van de periode had Bouts en zijn team net als de andere horecazaken in België te maken met een lockdown vanwege corona. „Ik kreeg een mooi aanbod van Christian Teunissen om Château de Vignée verder te gaan upgraden”, zegt Bouts in een reactie. „Het mooie is dat deze zaak net als La Butte aux Bois lid is van Relais & Chateaux, dus ik blijf een beetje binnen dezelfde familie.

Eigenaar Jochen Leen en Yannick Bouts benadrukken beiden dat ze in een goede verstandhouding uit elkaar gaan. Leen wenst Bouts alle succes in zijn nieuwe job en kijkt uit naar de nieuwe opportuniteiten die dit biedt voor het resort.

 

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.